Fă ceea ce voiești, aceasta este toată legea.
Dragostea este legea, dragostea sub voință.

Articole

Magia Enochiană este un sistem de magie ceremonială bazat pe evocarea și comanda diferitelor spirite. Se bazează pe scrierile din secolul al XVI-lea ale lui John Dee și Edward Kelley, care susțineau că informațiile lor, inclusiv limba Enochiană dezvăluită, le-au fost livrate direct de către diverși îngeri. Pentru o raportare coerentă asupra acestui sistem de magie este necesar a poseda cunoștințe corecte și, bineînțeles, a aprofunda sistemul în Nadirurile și Zeniturile sale.
Qabala este o metodă ezoterică, disciplină și școală de gândire a misticismului evreiesc. Multe materiale s-au scris despre acest subiect în lumina diferitelor tradiții care, fiecare la rândul lor, și-au pus amprenta, fiecare, mai mult sau mai puțin într-un mod constructiv. Recomandăm aceste titluri pentru studiu introductiv al Qabalei în tradiția Thelemică.
Prezentăm aici cel mai complex și cuprinzător sistem de tarot creat, explicat și detaliat de mari maeștri ai O.T.O. și unul dintre cele mai frumoase și pline de simbolism pachete de tarot, indispensabil unui adevărat mag.
The Equinox (subtitlu: The Review of Scientific Illuminism) a fost un periodic care a servit ca ziar oficial al A∴A∴, un ordin magic fondat de Aleister Crowley (deși materialul este adesea de interes pentru organizația sa soră, Ordo Templi Orientis). Început în 1909, conținea în principal articole despre ocultism și magie, în timp ce mai multe numere conțineau și poezie, ficțiune, piese de teatru, opere de artă și biografii.
Aceste colecții exprimă, în mare parte, sumarul unei munci laborioase depuse de către Aleister Crowley. Complexitatea materialelor adunate în aceste pagini prezintă un important punct de pornire către care un student adevărat se va întoarce continuu pentru a putea merge mai departe. Aceste titluri ar trebui să fie nelipsite din biblioteca unui căutător și practicant al Thelemei.
Anumite titluri sunt mai greu de găsit, deoarece au fost tipărite în ediție limitată și o singură oară, iar aceste trei recomandări fac parte din cărți rar de găsit, dar la fel de prețioase ca niște diamante!
Multe lucruri au fost scrise despre cea mai proeminentă personalitate a O.T.O., iar cele mai multe dintre acestea sunt nefondate sau prost informate. De aceea venim în ajutorul căutătorului cu cea mai bună, completă și documentată colecție de cărți biografice.
Această colecție de cărți recomandate va ajuta cititorul să aprofundeze învățăturile lui Aleister Crowley și doctrina Ordo Templi Orientis.
Selecția de cărți prezentate în acest articol constituie baza pe care se construiește o cultură sănătoasă și sunt dedicate acelor căutători interesați de cunoaștere. Pentru a fi mai aproape de lumina tradiției Hermetice și a fi pregatit în aprofundarea tainelor Ordo Templi Orientis, este de bun simț ca orice căutător să dețină o cultură generală vastă asupra Ordinului și a Magiei în sine.
Calitatea de membru Ordo Templi Orientis se conferă prin inițiere. Inițierile contribuie la structurarea Ordinului, întocmai structurilor de inițiere a altor Ordine filosofice și religioase, oferind instrucțiuni și experiență prin furnizarea de ritualuri de inițiere. O parte din activitatea organismelor locale O.T.O. este de a oferi inițierea în acest Ordin.