Fă ceea ce voiești, aceasta este toată legea.
Dragostea este legea, dragostea sub voință.

Cărți recomandate #8 – Tarot

Prezentăm aici cel mai complex și cuprinzător sistem de tarot creat, explicat și detaliat de mari maeștri ai O.T.O. și unul dintre cele mai frumoase și pline de simbolism pachete de tarot, indispensabil unui adevărat mag.

Book of Thoth

Aleister Crowley

Book of Thoth a lui Aleister Crowley persistă ca fiind unul dintre cele mai definitorii volume de tarot scris vreodată. Acest text clasic descrie filosofia și utilizarea Tarotului lui Thoth de către Aleister Crowley, un pachet conceput de Crowley și pictat de Lady Frieda Harris. Tarotul Thoth a devenit unul dintre cele mai bine vândute cărți de tarot din lume. Este, de asemenea, una dintre cele mai originale interpretări ale tarotului, încorporând simbolism astrologic, numerologic, egiptean și cabalist. Deși există multe alte ghiduri utile pentru acest faimos pachet de tarot, nu există altele care să explice pachetul în propriile cuvinte ale celui care le-a creat.

Cartea lui Thoth este un însoțitor indispensabil pachetului și cel mai autoritar și de încredere ghid al Tarotului în Noul Eon.” – Himenaeus Beta, Frater Superior, O.T.O.


Crowley Thoth Tarot Deck

Aleister Crowley

Magnificul pachet de cărți Thoth Tarot conține atribuțiile cabalistice și astrologice descrise în Book of Thoth a lui Aleister Crowley.


Understanding Aleister Crowley’s Thoth Tarot

Lon Milo DuQuette

Publicat inițial în 2003, Understanding Aleister Crowley’s Thoth Tarot s-a dovedit a fi ghidul esențial pentru accesarea simbolismului unic și a semnificației remarcabilului pachet de tarot al lui Aleister Crowley, împreună cu opera de artă profund texturată a Lady Frieda Harris. Autoritatea Crowley, Lon Milo DuQuette, începe prin a oferi un fundal istoric perspicace înainte de a intra în descrierea fiecărei cărți în profunzime, dintr-o perspectivă a tarotului și dintr-un punct de vedere extins și magic. Mai întâi descrie semnificația tarotului fiecărei cărți în detaliu și apoi explică toate celelalte atribuții pe care Crowley le intenționa.

Acest ghid unic a fost actualizat cu o nouă introducere care oferă informații despre cărțile de hexagramă unicursale incluse în pachet, dar niciodată explicate.


Tarot: Mirror of the Soul: Handbook for the Aleister Crowley Tarot

Gerd Ziegler

Folosind pachetul Thoth al lui Crowley, aflați că aceste cărți de tarot simbolizează realitatea voastră interioară. Aflați cum această „oglindă” vă reflectă creșterea și cum puteți crește la maximum cu acest sistem ușor de folosit. Include definiții ale arcanelor majore și minore, instrucțiuni pentru citirea cărților pentru a clarifica situațiile emoționale și oferă mai multe machete diferite, inclusiv o citire a chakrelor.