Fă ceea ce voiești să fie întreaga lege
Dragostea este legea, dragostea sub voință
Ordo Templi Orientis - România
unihexagram
Cărți recomandate #10 – Magie Enochiană

Cărți recomandate #10 – Magie Enochiană

mai 21, 2021

Magia Enochiană este un sistem de magie ceremonială bazat pe evocarea și comanda diferitelor spirite. Se bazează pe scrierile din secolul al XVI-lea ale lui John Dee și Edward Kelley, care susțineau că informațiile lor, inclusiv limba Enochiană dezvăluită, le-au fost livrate direct de către diverși îngeri. Pentru o raportare coerentă asupra acestui sistem de magie este necesar a poseda cunoștințe corecte și, bineînțeles, a aprofunda sistemul în Nadirurile și Zeniturile sale.

Cărți recomandate #9 – Qabalah

Cărți recomandate #9 – Qabalah

mai 14, 2021

Qabala este o metodă ezoterică, disciplină și școală de gândire a misticismului evreiesc. Multe materiale s-au scris despre acest subiect în lumina diferitelor tradiții care, fiecare la rândul lor, și-au pus amprenta, fiecare, mai mult sau mai puțin într-un mod constructiv. Recomandăm aceste titluri pentru studiu introductiv al Qabalei în tradiția Thelemică.

Cărți recomandate #8 – Tarot

Cărți recomandate #8 – Tarot

mai 7, 2021

Prezentăm aici cel mai complex și cuprinzător sistem de tarot creat, explicat și detaliat de mari maeștri ai O.T.O. și unul dintre cele mai frumoase și pline de simbolism pachete de tarot, indispensabil unui adevărat mag.

Cărți recomandate #7 – The Equinox

Cărți recomandate #7 – The Equinox

aprilie 30, 2021

The Equinox (subtitlu: The Review of Scientific Illuminism) a fost un periodic care a servit ca ziar oficial al A∴A∴, un ordin magic fondat de Aleister Crowley (deși materialul este adesea de interes pentru organizația sa soră, Ordo Templi Orientis). Început în 1909, conținea în principal articole despre ocultism și magie, în timp ce mai multe numere conțineau și poezie, ficțiune, piese de teatru, opere de artă și biografii.

Cărți recomandate #6 – Colecții

Cărți recomandate #6 – Colecții

aprilie 23, 2021

Aceste colecții exprimă, în mare parte, sumarul unei munci laborioase depuse de către Aleister Crowley. Complexitatea materialelor adunate în aceste pagini prezintă un important punct de pornire către care un student adevărat se va întoarce continuu pentru a putea merge mai departe. Aceste titluri ar trebui să fie nelipsite din biblioteca unui căutător și practicant al Thelemei.

Cărți recomandate #5 – Rare

Cărți recomandate #5 – Rare

aprilie 16, 2021

Anumite titluri sunt mai greu de găsit, deoarece au fost tipărite în ediție limitată și o singură oară, iar aceste trei recomandări fac parte din cărți rar de găsit, dar la fel de prețioase ca niște diamante!

1 2 3